BAU TÜRKMER / BAU KÖLN İŞBİRLİĞİ İLE TÜRKÇE KAMPI – ARALIK 2015

BAU KÖLN – TÜRKMER ORTAK TÜRK DİLİ ve KÜLTÜRÜ PROGRAMI
19 Aralık 2015 – 3 Ocak 2016 tarihleri arasında BAU Köln ve TÜRKMER’in ortaklaşa yürüttüğü Türk Dili ve Kültürü Programı çerçevesinde 12 öğrencimiz İstanbul’a geldiler. Burada her gün 9.00 – 13.00 arasında Türkçe dersleri aldılar. Öğrencilerimiz, derslerden sonra hocalarımızla beraber Beyoğlu, Boğaz Turu, Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü gezisi, Rahmi Koç Müzesi, Topkapı Sarayı, Askeri Müze, İstanbul Modern gibi İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezdiler. İstanbul’a özgü lezzetleri tattılar, tarihi pasajlarda alışveriş yaptılar, kitapçıları gezdiler. Kısa bir süre de olsa İstanbul’u ve Türk kültürünü yaşama fırsatı bulan öğrencilerimiz eğitimlerini, İstanbul gezilerini içeren birer sunumla sonlandırdılar.

köln14rahmi koç müzesiköln7köln16köln20köln10köln23köln5Köln Beşiktaş Kampüs1 Köln Beşiktaş Kampüs3