BAU TÜRKMER / IRAK SELAHADDİN ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE TÜRKÇE KAMPI, AĞUSTOS 2015

SELAHADDİN ÜNİVERSİTESİ
17- 28 Ağustos 2015 tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi ve Geleceğin Eğitimi Derneğinin işbirliği çerçevesinde Selahaddin Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden TÜRKMER’e Türkçe Yaz Kursu’na gelen öğrencilerimizle çok verimli iki hafta geçirdik. Öğrencilerimiz hem bilgilerini pekiştirdi hem de yeni bilgiler edindiler. İki haftalık kurs süresince beraber hem eğlendik hem de öğrendik. Doğu ve Batı arasında bir sentez olan Türkiye ve Türk kültürü hakkında yeni şeyler de keşfettik. Ders sadece sınıfta yapılmayacağından dışarıda sosyal aktivitelerimiz de oldu. Tünel’den Karaköy’e tramvayla indik. Tophane’ye yürüdük. İstanbul’un hem eski hem de yeni yüzünü bir arada gördük. İstanbul Modern’de modern sanatla buluştuk. Sonrasında yemek de yedik. Beraber eğledik, gezdik ve öğrendik. Kursun sonunda da sertifikalarını alan öğrencilerimizle bir sonraki yaz tekrar görüşmek üzere ayrıldık. İki haftalık yaz kursu hepimiz için unutulmayacak bir deneyim oldu. Ardımızda güzel anılar ve dostluklar bıraktık. Tekrar görüşebilmek dileği ile.

ırak4 ırak8 ırak11 ırak12 ırak14